Kvalitet og holdbarhed

Garanteret fuld FUNKTION år efter år

Tagtilbehør fra J. A. Plast er udviklet til at bevare fuld funktionalitet i hele produktets levetid. Her er ingen mekanik eller elektronik, der kan gå i stykker. Vores produkter slutter tæt og ventilerer derfor med fuld effekt fra det øjeblik, det sættes på huset, og indtil taget skal udskiftes.

100% match

KUNDETILPASSET Tagtilbehør matcher taget i farve, overflade og profil

Vores tagtilbehør kan produceres i 100% match, så det passer præcist til jeres tagprofiler, farver og overfladestruktur. Med 100% match bliver produktet en integreret del af taget, hvor æstetikken bevares, så slutkunden får en komplet og fuldendt løsning.   Når du ser 100% match mærket betyder det, at:  
  • Farven på produktet matches ud fra kundens eksisterende tagmateriale, så farvenuancen er 100% ens
  • Overfladen skabes med pålægning af sand, granulat, autolak eller pift med andre farver, så det får et look, der matcher overfladen på det originale tagmateriale
  • Profilet matches ved at lave en unik form til det enkelte tagprofil

Produktion

Formfremstilling og egen produktion

EgeN formfremstilling

Fra idé til prototype på 4 uger

Vi har egen prototype-produktion i huset. Derfor kan vi hurtigt og præcist udvikle tagtilbehør – efter jeres ønsker til formgivning, profil og funktionalitet.

Egen produktion

Både små og store serier

Vi har både formfremstilling og fleksibel produktion i eget hus, og kan derfor producere både små og store serier, med alt fra én til flere tusinde enheder.

Professionel produktudvikling til hele verden

Produkter testet til alLE FORHOLD

  • Vindtest
  • Hagltest
  • Vind- og regntest
  • Styrketest
  • Tryktabstest
  • UV-test

Nem og sikker installation

Vores produkter er designet, så de kun kan installeres på én måde – det er tidsbesparende for montøren, og det minimerer risikoen for negative følgevirkninger ved forkert installation.

UV-resistent og farve-holdbar

Tagtilbehør fra J. A. Plast påvirkes minimalt over tid. Det er overfladebehandlet, så plasten beskyttes mod nedbrydning, og kan bevare funktionaliteten gennem hele produktets levetid. 

Private label

Tagtilbehør i kundens eget brand

Vi er i J. A. Plast underleverandør til tagmaterialeproducenter, der vil tilbyde deres kunder én samlet løsning i eget brand. Og fordi vi producerer, pakker og distribuerer tilbehørsprodukter i eget hus, kan vi emballere og markere med kundens logo alle relevante steder i processen.

Plast som materiale

Plast i byggebranchen

Plast anvendes i stigende grad i byggebranchen, og det er der flere gode grunde til. Det er et langtidsholdbart byggemateriale, som tåler al slags vind og vejr. Plast er velegnet til isolering, ved døre og vinduer, i tagtilbehør og mange andre steder. En sikker håndtering fra vugge til grav og den rette sortering er desuden med til, at plast ikke ender i naturen og kan genanvendes i nye processer.

Materiale og bæredygtighed

Plastproduktion i et fuldstændig lukket kredsløb

Vi har i produktionen helt styr på vores materialeanvendelse, så plast ikke kan ende i naturen.

25% er genanvendt plast

Fuld kontrol over materialet i produktionen

Ingen spild, da alt plast anvendes i færdige produkter

Ingen degenereging af produktet, mens det sidder på taget

Sortering i hård plast, når produktet skal udskiftes

Mulighed for genanvendelse til nye produkter